Поділитись:

Голова Волинської ОДА розповів про три результати роботи на посаді

Субота, 02 лютого 2019, 16:00
Голова Волинської ОДА розповів про три результати роботи на посаді

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко назвав три  найважливіші результати своєї роботи на посаді.

Про це він розповів під час інтерв’ю Антону Бугайчуку для видання «Перший».

Савченко зазначив, що говоритиме не про свої досягнення, а ті, які досягнув їх разом із колективом, який очолює.

«З тих позитивних зрушень, які відбувалися в області останнім часом, три виділити складно – їх насправді більше. І все ж, якщо просите – спробую (задумується).

Перше – це успіхи проекту Світового банку і Міністерства охорони здоров’я «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області», який реалізовується на Волині. Не всі знають, але сьогодні у нашій області роблять такі операції на серці, які ще донедавна могли проводити лише у столиці.

Друге, напевно, це каналізування Шацького комплексу озер. Це те, що мені найбільше боляче… Коли я прийшов на Волинь, тут не працювала жодна екологічна програма. Ми підготували і прийняли ці програми, попрацювавши з облрадою.

А третє… Ну, давайте назву те, що ми провели реформи відповідно до нових положень про держслужбу. Відтак, у нас створений, зокрема, департамент будівництва, який відповідає за будівництво і будинків, і доріг. Раніше дорогами чомусь займалося управління транспорту. Виходило, що в УКБ був свій технагляд за будівництвом, і там паралельно була теж структура технагляду – це нераціонально, тому ми це все поєднали.

Принагідно згадаю про ряд великих будівельних проектів, які вдалося завершити на Волині…», – відповів на запитання Олександр Савченко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Савченко розповів, чи залишиться на Волині після перемоги Порошенка

Надрукувати
мітки:
коментарів