Поділитись:

У Луцьку представники команди Гриценка розповіли, чому вони голосуватимуть «ЗА» (фото)*

Понеділок, 25 лютого 2019, 18:19
У Луцьку представники команди Гриценка розповіли, чому вони голосуватимуть «ЗА» (фото)*

Відомі українські політики та активісти завітали до Луцька, аби розповісти, чому вибір «ЗА» Анатолія Гриценка буде правильним.

Так, під час зустрічі із журналістами 24 лютого Єгор Фірсов, Микола Катеринчук, Тарас Стецьків, Іван Апаршин та Олександр Кралюк розповіли про президентську кампанію, волонтерський напрямок, оборону та оцінили шанси на перемогу Анатолія Гриценка.

Тарас Стецьків
(представник команди Анатолія Гриценка, громадський діяч)

У Луцьку представники команди Гриценка розповіли, чому вони голосуватимуть «ЗА» (фото)*

У 2014 році я брав участь у президентській і парламентській кампанії Анатолія Гриценка. Беру й зараз і це мій свідомий вибір. Я справді маю можливість порівняти кампанію 2014 і 2019 років. Не буду казати, що ця кампанія значно складніша, а зупинюсь на кількох моментах, які з моєї точки зору, є важливими для українських виборців, коли вони робитимуть свій вибір 31 березня.

У 2014 році були звинувачення, що кандидат хороший, говорить правильні речі, але не має команди. Тепер команда є. Це вигідно відрізняє кампанію Гриценка у 2019 році. Команда є політична, вона перед вами, команда є і виконавська. Тобто ті люди, які в разі перемоги на виборах Анатолія Гриценка обіймуть ключові посади в державі. І частина такої команди уже названа нашим кандидатом.

Друга обставина, яку виборець на мою думку недооцінив у 2014 році, але має всі шанси оцінити у 2019 році. Країна 5 років у стані війни. І виникає питання, який головнокомандуючий потрібен Україні для того, щоб цю війну виграти? У 2014 році вибрали людину-бізнесмена, торгового складу характеру, через 5 років маємо те, що маємо, і кожен з вас може це оцінити. На наші переконання, у 2019 році є можливість обрати ту людину, яка буде справжнім головнокомандувачем країни. А це має бути, на наше переконання, військова людина.

Третій момент, це питання залежності від бізнесу і олігархів. Оскільки можливості президента дають великі шанси примножувати бізнес, тому ми дуже часто бачимо, що кандидат, який заходив на посаду президента з одним рівнем фінансового забезпечення, через 5 років має на кілька разів більше. Кандидат, який сам є олігархом, або залежний від олігархів, очевидно, буде діяти в інтересах цих людей. Гриценко, мабуть, єдиний серед рейтингових кандидатів, який не має залежності від жодного з олігархів нині діючих в Україні, живучих в Україні чи за її межами.

Оці фактори на мою думку, найбільш рельєфно відрізняють нашого кандидата від інших.

Іван Апаршин
(представник команди Анатолія Гриценка, кандидат на пост міністра оборони)

У Луцьку представники команди Гриценка розповіли, чому вони голосуватимуть «ЗА» (фото)*

У 2014 році я був тут. Але чомусь на той час думав про те, що у нас вистачить мудрості, професіоналізму, щоб прийняти необхідне рішення, щоб все ж таки наша країна з точки зору безпеки і оборони стала набагато сильнішою. На жаль, пройшло 5 років, ми зберегли територіальну цілісність, але в цілому я сьогодні не можу гарантувати, що країна готова для дій в складних умовах ситуації. Тому для мене не питання, хто має бути президентом України – очевидно, що Анатолій Гриценко. Людина, яка чітко розуміє стратегію, безпеку оборони. Я б не хотів говорити про війну, а хотів би говорити про президента, який зробить так, щоб ми знали, що почнемо жити краще.

Я хочу мати такого президента і головнокомандуючого, за якого в армії не будуть красти, тому що забезпечення буде достойне, техніка і озброєння буде найсучаснішим, і найголовніше – перспектива Євросоюзу і НАТО. Тому я за Гриценка.

заступник керівника Центрального штабу Анатолія Гриценка з юридичних питань.

Микола Катеринчук
(заступник керівника Центрального штабу Анатолія Гриценка з юридичних питань)

У Луцьку представники команди Гриценка розповіли, чому вони голосуватимуть «ЗА» (фото)*

Анатолій Гриценко ставить чіткі орієнтири, які він має виконати для покращення життя кожного українця. Там є чесні суди, розвиток економіки, зміни гуманітарної фіскальної політики. Середня заробітна плата – 800 євро, мінімальна пенсія – 150 євро. Це ті показники, до якої має йти влада.

Відносно тарифів. Ось концепція Гриценка – всі витрати на комунальні тарифи із сімейного бюджету мають бути не більше 15 %. Це той критерій, який дозволяє мати справедливість у суспільстві.

Поки що у нас суди імені Порошенка, в нас немає суду іменем України. Після реєстрації Гриценко звернувся до ЦВК аби перевірити на наявний стан осіб, які не мають права проголосувати – які померли. ЦВК прийняла рішення змінити порядок доступу кандидатів до реєстру списків виборців і каже «Там є комп’ютер, сідайте і перевіряйте». На початок виборчого процесу було 35 мільйонів 600 тисяч тих, хто мали можливість проголосувати. Опісля ми звернулися в суд. Програли 4 суди, включаючи Верховний. Потім Гриценко звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, порушили кримінальну справу, слідчий звернувся у ЦВК, щоб подивитися списки в рамках кримінальної справи аби порівняти їх зі списком померлих. Тут ЦВК лякається і голова виходить на брифінг і говорить, що у нас зараз не 35 мільйонів 600 тисяч, а можуть проголосувати 29 мільйонів 800 тисяч. Різниця ви розумієте яка.

Це що означає, що президент вважає, що нового президента мають обрати не живі люди, а мертві?

Єгор Фірсов
(заступник керівника Центрального штабу Анатолія Гриценка по роботі з волонтерами та фандрайзингу)

У Луцьку представники команди Гриценка розповіли, чому вони голосуватимуть «ЗА» (фото)*

Дуже показово, що в кожному регіоні, області, навіть окрузі є наші волонтери. Люди, які прийшли від щирого серця з енергією долучитися до виборчої кампанії. До речі також волонтери будуть допомагати нам у виявленні фактів фальшування чи підкупів виборців. Це дуже важливо.

Як ви знаєте, до цього ми були в групі «Альтернатива», яка торік підтримала Анатолія Гриценка і «Громадянську позицію». Зараз ми одна команда і для нас, коли ми визначалися з кандидатом було 2 основних критерії.

Перший – це порядність Анатолія Гриценка. Жодна людина ані тут, у Луцьку, ані на Волині, ані з усієї України не може сказати, що вона Гриценку давала хабар. За 15-20 років Анатолія Степановича у політиці.

Також компетентність. Ми всі говоримо про виклики еміграції, економічний стан, війну, яку варто зупиняти, але забуваємо, що вже через кілька місяців новий президент в рамках міжнародної комунікації зустрінеться з глибами світової політики. І уявіть собі, що мало бути гарним і порядним хлопцем, ще треба мати компетентність і фах. І Анатолій Степанович – це та людина, офіцер, військовий за освітою, який має чітке уявлення, яка ситуація є на Сході країни.

Олександр Кралюк
(керівник Волинської обласної організації партії «Громадянська позиція»)

У Луцьку представники команди Гриценка розповіли, чому вони голосуватимуть «ЗА» (фото)*

У керівника обласної організації журналісти запитати про те, чому представником кандидата у президенти у Ковельському районі призначили бізнесмена Івана Смітюха

Його рекомендував особисто я. Рекомендація була зроблена з огляду детального аналізу його як особистості, представника суспільства.

Іван Смітюх із «Партії регіонів», вийшов у грудні 2013 року. Через незгоду з тими діями, які привели до розгону Майдану. Він встає при діючому президентові, при парламентській партії, маючи силу волі і заявляє, що він категорично не згодний з тим, що зробила партія і виходить з неї. А ви можете навести приклади ось таких вчинків? Я бачив документи в СБУ, як його тоді «ламали». Він тоді пережив, перейшов і якщо він був популістом, то ви б це бачили і про це знали. Абсолютний непопуліст. Аграрій, який пече хліб, дає роботу людям і має високий рівень рейтингу у себе в Ковелі.

У Луцьку представники команди Гриценка розповіли, чому вони голосуватимуть «ЗА» (фото)*

*політична реклама

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Житло, оборона та НАТО: у Луцьку з атовцями зустрівся Іван Апаршин 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024