Поділитись:

Порошенко прийшов здавати аналізи в медпункті "Олімпійського" (відео)

П'ятниця, 05 квітня 2019, 09:44
Порошенко прийшов здавати аналізи в медпункті «Олімпійського» (відео)

Президент України Петро Порошенко прийшов здавати аналізи у медпунк НСК "Олімпійський".

Він приїхав туди о 9:20 5 квітня. Спершу у Президента взяли аналіз крові. Відеотрансляцію вели на його сторінці у Facebook.

Своєю чергою Володимир Зеленський здав аналізи в приватній лабораторії "Євролаб", куди прибув ще о 7:40. До слова, президентом і засновником клініки "Євролаб" є Андрій Пальчевський. Це – російський і український підприємець та телеведучий, який відкрито підтримує Володимира Зеленського на президентських виборах.

Нагадаємо: кандидат у президенти Володимир Зеленський записав звернення до Петра Порошенка, у якому назвав свої умови дебатів та дав 24 години чинному Президенту України на роздуми. Дебати мали б відбутися на НСК «Олімпійський». Однак там поки не отримували жодних офіційних заявокщодо них. Натомість Петро Порошенко відповів на виклик Зеленського. "Стадіон, так стадіон", – сказав він.  Згодом Петро Порошенко поклика Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю та наркотиків.

Своєю чергою, Зеленський запропонував лідеру "Батьківщини" Юлії Тимошенко виступити арбітром його дебатів з президентом Петром Порошенком. На що Порошенко записав ще одне відео, де закликав Зеленського бути мужиком і не ставити умов. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко VS Зеленський: як реагують волиняни на заяву про дебати

Надрукувати
мітки:
коментарів