Поділитись:

Четверо волинян подалися на участь у другому сезоні "Нових лідерів"

Середа, 29 травня 2019, 11:50
Четверо волинян подалися на участь у другому сезоні «Нових лідерів»

Четверо волинян подали заявки на участь у другому сезоні національного телепроекту "Нові лідери".

Проект "Нові лідери" є громадською ініціативою, що реалізується у мультимедійному форматі, зокрема в мережі Інтернет та в ефірі телевізійного каналу ICTV. Його учасники повинні переконати телеглядачів та експертів, що вони здатні змінити країну. Переможець отримає 1 мільйон гривень на реалізацію запланованого.

Нагадаємо: у першому сезоні від Волинської області на участь у проекті подалися 16 людей, четверо з яких, зокрема Тарас ШкітерСергій ЧуріковАлла Гонтар та Андрій Осіпов, змагалися за місце в десятці фіналістів.

10 травня 2019 року закінчилася реєстрація Лідерів. Цьогоріч від було четверо учасників:

  • Алла Гонтар із с. Журавичі з проектом "Розквітне село – розквітне Україна!";
  • Августин Микола з Луцька з проектом "Сортування та піроліз вторинної сировини";
  • Засєкіна Оксана з Луцька з проектом "Новий формат, дизайн усіх видів тари та упаковки для вторинного використання у побуті господарстві та будівництві. Відходи як компонент - наповнювач будматеріалів";
  • Омельчук Дмитро із смт. Іваничі з проектом "Основні пріоритетні напрямки змін України як держави, яка є економічно розвиненою, багатою державою з розвинутим громадянським суспільством".

Під час першого голосування виборці та відбірковий комітет обрали 50 лідерів, які продовжать боротьбу за мільйон на втілення своєї ідеї. Проте ніхто з волинян не пройшов до наступного етапу телепроекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Шкітер через телепроект прагне змінити виборчу систему (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів