Поділитись:

Звільнений керівник управління юстиції Волині повернувся на посаду (відео)

Четвер, 30 травня 2019, 08:55
Звільнений керівник управління юстиції Волині повернувся на посаду (відео)

Керівник управління юстиції Волині Валентин Кухарик, який півтора року судився з відомством, нарешті реально приступив до виконання службових обов’язків.

Судові тяганини позаду, адже Міністерство юстиції зазнало фіаско у всіх інстанціях, – інформує Сфера.ТВ. 

Валентин Кухарик приступив до виконання службових обов’язків 23 травня. Він не є прихильником кардинальних ротацій, ба більше, стверджує посадовець, працівники належно виконують свою роботу, тож звільнень чи будь яких змін у штаті не буде. Найперше начальник управління юстиції планує проаналізувати ті напрямки, що вже впроваджені Міністерством юстиції, а надто – роботу державної виконавчої служби. Безперечно додасться роботи відомству і перед парламентськими виборами. Однак до реєстрації як громадських формувань, так і партійних осередків фахівці юстиції готові.

Попередника Валентина Кухарика Антона Кустика було переведено на аналогічну посаду в Івано-Франківську область.

Нагадаємо: Верховний Суд поставив крапку у цій справі та остаточно поновив Валентина Кухарика на посаді начальника Головного територіального управління юстиції Волині, а звільнення 26 лютого 2018-го року визнав неправомірним. Проте тривалий час реально приступити до роботи чоловіку так і не вдавалося. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів