Поділитись:

У «Промені» відбулася кавова церемонія – презентація пуровера (фото)*

Понеділок, 10 червня 2019, 20:34

9 червня об 11:00 у Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь», кав’ярня The Spiceroom провела майстер-клас із кави, презентацію альтернативного
методу заварювання кави – Пуровер V60.

Бариста кав’ярні The Spiceroom Анастасія розповіла все про третю кавову хвилю та цікавий метод кавування.

Презентацію відвідали 27 гостей. Серед них – бариста з інших кав'ярень Луцька, а також блогерка, яка пише про каву.

Дійство тривало 70 хв. Було багато запитань. Виявилось, що мало хто розуміється на, здавалось би, простих кавових темах: що таке робуста і арабіка, бленд і моносорт.

Після лекції бариста разом з гостями дегустували каву, приготовану за допомогою пуровера і колд брю. Пуровер – це гаряча кава, а колд брю – холодна, зроблена альтернативним методом і настояна протягом 16 годин на льоду. Пробували сорт Кенія світлого обсмаження і Ефіопія середнього обсмаження.

Серед гостей виявилось троє, які спробували готувати таким методом каву самостійно.

Після майстер-класу всі гості отримали свої дегустаційні картки, щоб спробувати кожен сорт. На кожну чашку кави в них знижка -50 %, а також  -10 % знижки на будь-яку пачку кави. У кав’ярні The Spiceroom широкий вибір моносортів сортів 100 % арабіки: Індія, Танзанія, Сальвадор, Перу (темне обсмаження), Гондурас, Колумбія, Бурунді, Бразилія, Декаф (арабіка без кофеїну), Ефіопія і Кенія (світле обсмаження). Бленд, на якому готують каву у The Spiceroom, теж складається з 100 % арабіки з моносортів.

Спробувати каву альтернативного приготування Пуровер V60 можна у будь- який час в кав’ярні, що у Grand Central (4-й поверх РЦ «Промінь»). Тут бариста
одразу розповість про його особливості та навчить не просто пити, а кавувати.

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 листопада 2019
13 листопада 2019
12 листопада 2019
10 листопада 2019
17:00
08 листопада 2019
07 листопада 2019
06 листопада 2019