Поділитись:

"Суцільний кайф!" – ведуча Нового каналу про відпочинок на Світязі (фото)

Вівторок, 20 серпня 2019, 20:31

Провідна ведуча Нового каналу Олена-Христина Лебідь разом із своїм нареченим Віцепрем’єр-міністром України Павлом Розенком провели відпочинок на Волині, відвідавши її туристичну "родзинку" – озеро Світязь. 

Свої приємні враження та усі переваги відпочинку на озері Світязь телеведуча описала на особистій сторінці у Instagram.

"Так, вгадали – це озеро Світязь! І я вбита наповал: махнути туди навіть на пару днів – просто суцільний кайф! 

1) Дорога – варшавська траса ідеальна! Швидко, рівно, комфортно.

2) Житло – на будь-який смак: від дерев'яних пахучих приємною деревиною будиночків, до апартаментів з терасами (кому як зручно).

3) ОЗЕРО! – Неймовірної краси і чистоти! Вранці – просто кришталеве! Вдень – тепле, ідеальне для малечі. Пісочок – найтонший, як ванільна пудра, м'який, ніжний.

4) Сервіс – будь-який каприз: катамарани, міні-яхти, човники, байдарки, для дітей – парк атракціонів (так, сфоткали лебедів – таки моя зграя), масажі, шезлонги (на день – 40 грн), парасольки. На пляжах ЧИСТО! Окреме спасибі за плакат – "Козак поганого не порадить!".

5) Особливі розваги – дайвінг. Непростий. З ефектним затонулим літаком, кораблем і пам'ятником (інсталяція, але видовищна! Підводне фото надають, і воно "агонь"!).

6) Гарячі чани з травами і маслами – знайшли один офігенний, з дуже розумним хлопцем-консультантом. В готелі "Nester-House" (прямо на Набережній). Ефект "бомбічеський"! І шкіра оксамитова, і м'язи розслабились!

7) Їжа – практично скрізь дуже смачно! От не скупляться там ні на порціях, ні на поживності. Особливо вразили вареники з чорницею і бограч в "Чорничному кафе" (прямо на лінії пляжу).

8) Естетика: неймовірно зручні дерев'яні доріжки на пляжі! З боків газонна свіжа травичка, і ти чалапаєш не по розпеченому піску до кафе, а по приємних теплих дошках. Плюс – маса дуже стильних, по-європейськи модних кафешок з пуфами, еко-меблями і альтанками.

9) Туристи: так, багато! Але якось дуже цивілізовано уживаються. На пляжах не товпляться один у одного на головах, взагалі немає хаосу, властивого, наприклад, пляжам Одеси. Багато іноземців, до речі. Сиділи в кафе поруч – задоволено хрумали пахучий бограч і щось зі шкварками.

Загалом, відпочинок вдався на всі 100 відсотків! СПАСИБІ, СВІТЯЗЬ! Ти – наша українська гордість. Та що там – ти наш КРАССССССАВЧІК!", – поділилася позитивними враженнями телеведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик радить українцям їхати на море у серпні-вересні

Надрукувати
мітки:
коментарів