Поділитись:

У Луцьку хочуть змінити межі й адреси виборчих дільниць

Неділя, 15 вересня 2019, 16:10

Виконавчий комітет Луцької міської ради проситиме Центральну виборчу комісію змінити адреси приміщення для голосування та межі виборчої дільниці.

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому. 

Зокрема, до Центральної виборчої комісії планують внести подання щодо зміни адреси приміщення для голосування, адреси приміщення дільничної виборчої комісії виборчої дільниці № 071094 та зміни меж виборчої дільниці № 071028.

Межі дільниці № 071028 змінюватимуть через внесення до адресної підсистеми реєстру нового будинку №1Б на вул.Станіславського. А адресу приміщення для голосування і виборчої дільниці № 071094 змінять через неможливість дирекції мостобудівельного загону №60 ПАТ "Мостобуд" забезпечити підготовку приміщень для голосування та роботи дільничної виборчої комісії, у зв'язку з припиненням господарської діяльності підприємства. Тому задля забезпечення виборчих прав лучан, виборчі адреси яких входять до межі дільниці, виникла необхідність змінити адресу приміщення для голосування та адресу приміщення ДВК з вул.Ківерцівська, 7А, м.Луцьк, Волинська обл., 43006 (Мостобудівельний загін №60 ПАТ "Мостобуд") на вул.Ківерцівська, 9Б, м.Луцьк, Волинська обл., 43006 (Волинський обласний еколого-натуралістичний центр). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів