Поділитись:

Чому в Україні стається велика кількість аварій на дорогах (відео)

Вівторок, 24 вересня 2019, 05:24
Чому в Україні стається велика кількість аварій на дорогах (відео)

В Україні за останні дні сталася велика кількість аварій на дорогах. Вони забрали життя багатьох людей, а декого залишили з травмами. 

Таку ситуацію прокоментував перший заступник міністра інфраструктури (2014–2016 рр.) Володимир Шульмейстер, – інформує 24 канал.

За його словами, в Україні найбільша смертність в Європі на дорогах.

У цього, на його думку, є три основні групи причин:

  1.  Перша – пов’язана з дорожнім покриттям – ями, відсутність розмітки та стандартних систем, які гарантують або хоча б підвищують безпеку руху.
  2. Друга – пов’язана з транспортними засобами, які часто не обладнані необхідним і є великим ризиком для життя людей.
  3. Третя – це самі люди, які сидять за кермом, або переходять дорогу не там, де треба, або поводять себе неправильно. Це питання пов’язано з культурою водіння.

У Європі гірших ситуацій по дорогах я не знаю. У нас близько 90 % доріг не відремонтовані й є загрозою для громадян, – підсумував Володимир Шульмейстер.

 

Нагадаємо, що під Одесою 21 вересня вантажівка зіткнулася із автобусом. В автокатастрофі загинули 9 людей – свідки кажуть, що усі вони були пасажирами маршрутки. Ще 4 поранені.

Через добу, 22 вересня, жахлива ДТП сталася на Житомирщині. Водій вантажівки не впорався із керуванням та протаранив маршрутку, що зупинилась на узбіччі. Загинули 9 людей, ще 11 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь, дерева, швидкість: за вихідні на Волині – дев’ять аварій

 

Надрукувати
мітки:
коментарів