Поділитись:

Везли цигарки – позбулися автомобілів: луцькі прикордонники затримали порушників

Четвер, 14 листопада 2019, 15:25

Вилучені автівки, цигарки та заборона в’їзду в Україну – чим завершилися спроби нелегально провезти через кордон сигарети.

Упродовж доби прикордонники Луцького загону запобігли двом черговим спробам прихованого переміщення через державний кордон цигарок, – інформує пресслужба прикордонників. 

Так, в автомобільному пункті пропуску «Пулемець» у спеціальному тайнику, виготовленому в кузові автомобіля Форд білорус намагався провезти близько 400 пачок цигарок. В результаті іноземець позбувся цигарок, транспортного засобу та отримав заборону в’їзду в Україну на три роки. Сума вилученого представниками митниці товару становили майже 30 тисяч гривень.

А в пункті пропуску «Піща» громадянин Білорусі аби провезти тютюнову контрабанду через кордон заховав чималу кількість пачок сигарет у дверцятах свого Ровера. При цьому іноземець обрав смугу руху «зелений коридор», сподіваючись проїхати без поглибленої перевірки. Та прикордонники врахували існуючі ризики і застосували для огляду спеціальні технічні засоби. В результаті після демонтажу обшивкисигарети у кількості 1000 пачок виявили і передали митникам. Автомобіль також вилучено, а білорусу заборонили в’їзд в Україну на три роки. Сума оцінки вилученого товару склала майже 37 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів