Поділитись:

Авіакатастрофа в Ірані: родичі волинянки досі не отримали офіційного підтвердження

Середа, 08 січня 2020, 19:55
Авіакатастрофа в Ірані: родичі волинянки досі не отримали офіційного підтвердження

Родичі 25-річної дічини з Нововолинська Юлії Сологуб, яка за попередньою інформацією, загинула в авіакатастрофі в Тегерані, досі не отримали офіційного підтвердження.

Про це повідомляє радник патронатної служби апарату Волинської ОДА Оксана Прокопчук-Мовяк на сторінці у Facebook.

"Розмовляла з мамою Юлії Сологуб. Пані Ірина, підтвердила, що її донька могла бути на борту літака Boeing 737 рейсу PS 752 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України», який зранку вилетів з Тегерану", – йдеться у повідомленні.

Оксана Прокопчук-Мовяк зазначила, до цього часу до рідних Юлії ніхто не телефонував та офіційно не повідомив про загибель доньки. Чоловік та батько Юлії Сологуб, яка була у складі екіпажу рейсу «Тегеран-Київ», перебувають у столиці.

Родичі очікують офіційної інформації від МЗС та МАУ.

Нагадаємо, сьогодні, 8 січня, зранку розбився пасажирський літак Міжнародних авіаліній України, що перевозив 168 пасажирів і 9 членів екіпажу, всі вони загинули. Серед загиблих – 11 українців. Посольство України в Ірані заявило, що, за попередньою інформацією, літак розбився внаслідок аварії двигуна через технічні причини. Посольство наголошує, що наразі версія теракту виключається

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів