Поділитись:

На Волині риболов врятував рибу (фото)

П'ятниця, 17 січня 2020, 20:02
На Волині риболов врятував рибу  (фото)

До Волинського рибоохоронного патруля 16 січня надійшло повідомлення від небайдужого риболова про браконьєрську сітку на заплаві р. Стир в Урочищі Чебені Рожищенського району.

Про це повідомляє пресслужба рибпатруля. 

Державні інспектори рибоохорони виїхали на місце правопорушення, де виявили безхазяйну риболовецьку сітку. У сітці була риба: три лящі та один товстолоб. Загальна їхня вага – 10 кг. Оскільки риба буде жива, її випустили у воду.

На Волині риболов врятував рибу  (фото)

На Волині риболов врятував рибу  (фото)

На Волині риболов врятував рибу  (фото)

Завдяки дзвінку громадянина та оперативним діям рибпатрульних не було завдано шкоди рибному господарству. Складено акт виявлення безхазяйного майна, заборонене знаряддя лову вилучено.

«Ми вдячні кожному небайдужому рибалці за активну позицію у сфері збереження рибних запасів. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Ваша інформація є дуже цінною в нашій роботі», –повідомили у Волинському рибоохоронному патрулі.

В управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідково: 

Розрахунок за незаконне добування інших водних біоресурсів здійснюється відповідно до постанови КМУ від 21.11.2011 р. №1209 «Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди внаслідок незаконного добування (збирання) або знищення цінних видів водних біоресурсів». Так, компенсація за одну незаконно виловлену особину ляща становить 170 грн, товстолоба – 255 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів