Поділитись:

Лучани просять знести контейнери на Старому ринку

Четвер, 06 лютого 2020, 09:43
Лучани просять знести контейнери на Старому ринку

У Луцьку просять забрати зі Старого ринку торгові контейнери, що станом на 4 лютого встановлені всупереч закону.

Відповідну петицію зареєструвала 6 лютого Алла Левчук. 

Зі слів жінки, ліквідація вказаних об’єктів пришвидшить належне облаштування прилеглої до замку території, а також матиме позитивний результат для покращення благоустрою міста загалом.

Лучанка вважає, що така петиція відображає об’єктивну думку жителів міста з числа тих, хто не є активним учасником конфлікту. 

Нагадаємо: у ніч на 5 лютого, відповідно до рішення Луцькради, співробітники муніципальної варти за допомогою спецтехніки розпочали демонтаж торговельних споруд. Проте протестувальники перекрили рух спецтехнікиПідприємцям давали час до 3-го лютого самостійно й добровільно демонтувати свої кіоски. І попереджали, якщо вони цього не зроблять, то споруди та конструкції класифікуватимуться як самочинно розміщені, а використання земельної ділянки під ці споруди – як самовільне захоплення землі, що передбачає "кримінал". 

Зранку, 5 лютого, підприємці заблокували роботу міської ради, зірвали засідання виконавчого комітету та перекрили вулицю Богдана Хмельницького, спричинивши траснпортний "колапс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024