Поділитись:

Головна муніципалка Луцька заявила, що їй та її сім’ї погрожують (оновлено)

П'ятниця, 14 лютого 2020, 16:00
Головна муніципалка Луцька заявила, що їй та її сім’ї погрожують (оновлено)

Очільниця департаменту муніципальної варти Луцькради Юлія Сиротинська заявила, що їй та її сім'ї погрожують через демонтажі на Старому ринку.

Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Під час демонтажу 12 лютого 2020 року цей чоловік озвучив, що він зібрав дані, де я мешкаю і з ким, вказавши адресу, поверх та під'їзд. Озвучив факт опитування сусідів та осіб в будинку, як я приходжу з роботи і моя дитина. Озвучив, щоби я почала боятися і готувалася до помсти та розправи. І що його дії будуть дуже жорстокі, а моя ціна високою за те, що департамент виконує законне рішення Луцької міської ради", – зазначила вона. 

Головна муніципалка Луцька заявила, що їй та її сім’ї погрожують (оновлено)

Також Юлія Сиротинська запевнила, що зверталася у поліцію, проте реакції на погрози від правоохоронців немає. Відтак вона публічно закликала поліцію та прокуратуру, аби ті вжили заходів щодо цієї ситуації. 

Натомість у поліції Волині розповіли, чи справді головна муніципалка зверталася до правоохоронних органів.

"Дійсно, 12 лютого ввечері надійшло повідомлення на лінію служби «102» поліції від керівника одного із виконавчих органів Луцької міської ради про нанесення їй тілесних ушкоджень та погрози невідомою особою по вулиці Глушець у Луцьку. Одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Однак, заявниця залишила місце події, на телефонні дзвінки поліцейських не відповідала. Також до поліції не надходило інформації про звернення того вечора заявниці за медичною допомогою. Тільки наступного дня громадянка відповіла на телефонний дзвінок із поліції й повідомила, що перебуває у відрядженні. Написати заяву та надати пояснення зможе тільки з понеділка. Сподіваємося, що громадянка врешті знайде можливість поспілкуватися зі слідчими й не звинувачуватиме безпідставно поліцію", –  прокоментував ситуацію речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів