Поділитись:

"Там могли бути ми", – бортпровідниця з Волині розповіла про роботу в МАУ після трагедії

Вівторок, 03 березня 2020, 14:00
«Там могли бути ми», – бортпровідниця з Волині розповіла про роботу в МАУ після трагедії

Волинянка Наталія Шпанюк працює бортпровідницею у МАУ з травня 2019 року. Вона літала з пілотами літака рейсу PS752, що був збитий поблизу Тегерана. 

Про це дівчина розповіла в інтерв'ю ІА "ВолиньPost". 

Наталія зазначила, що після трагедії страху заходити на борт немає.

«Там могли бути ми», – бортпровідниця з Волині розповіла про роботу в МАУ після трагедії

"Ти як не боявся літати, так і не боїшся. Після катастрофи у всіх був величезний шок… Сказати, що ми були в шоці і просто у стані трансу йшли на рейси – це нічого не сказати… Кожен із бортпровідників літав у Тегеран і після катастрофи перекладав на себе оце "Там міг бути я…" Люди опинилися не в тому місці не в той час, стали заручниками чужих політичних ігор. Це дуже нечесно. Багато людських життів в один момент… не стало", – розповіла бортпровідниця. 

Нагадаємо: 8 січня вранці розбився пасажирський літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Boeing 737-800. На борту перебували 168 пасажирів і 9 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Серед загиблих в результаті краху літака 11 громадян України, зокрема й бортпровідниця із Нововолинська

Зранку 11 січня Іран зізнався, що збив український пасажирський літак авіакомпанії МАУ. Український уряд виплатить родинам загиблих в авіакатастрофі в Ірані по 200 тисяч гривень допомоги та візьме під контроль виплату страховки, яку передбачає Монреальська конвенція.

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів