Поділитись:

Із озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі "переїхали" в новий вольєр

Середа, 03 червня 2020, 06:58
Із озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєр

1 червня у Луцькому зоопарку четвірка підопічних-павичів відсвяткувала новосілля у просторому вольєрі з озелененням та басейном.

Про це повідомили на сторінці зоопарку у фейсбуці.

"Кажуть, літо. І хоч воно наразі не тішить нас погодою, учорашній день був дійсно радісним принаймні для четвірки наших підопічних та усіх працівників КП. Адже першого червня павичі відсвяткували новосілля. Новий просторий вольєр, із озелененням та басейном – дійсно гарний початок літа-2020 для цих пернатих. Сподіваємося, що надалі і з погодою, і з хорошими новинами справи у нас значно покращаться", – йдеться в дописі.

Лучан також просять відвідати зоопарк, оскільки через карантинні обмежння він опинився у скрутному становищі.

"Отож, підтримайте нас своїм візитом у місце найкращого відпочинку на природі у межах міста. Бо карантинні обмеження завдали нам значних збитків. Але, попри це, нам вдалося, як то кажуть, втримати марку", – додали в закладі.

У зоопарку також нагадали, що працюють щодня з 10.00 до 17.00 у будні і з 10.00 до 18.00 у вихідні. Вартість квитків залишиться цьогоріч незмінною – 60 гривень за дорослого і 40 гривень – за дитину від 1 метра заввишки.

Із озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєрІз озелененням та басейном: у Луцькому зоопарку павичі «переїхали» в новий вольєр

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
13:39
15 квітня 2024
14 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
08 квітня 2024
16:03