Поділитись:

В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)

Середа, 03 червня 2020, 04:10
В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)

Нову амбулаторію загальної практики сімейної медицини на 3-4 лікаря будують на вул. Б. Хмельницького в с. Затурці Локачинського району. Як тривають будівельні роботи, оглянув голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко в рамках робочої поїздки 1 червня 2020-го року.

Про це інформує пресслужба ВОДА.

Нині будівельна готовність об'єкта становить вже 95 %, хоча роботи розпочалися лише у грудні 2019-го року. Загальна кошторисна вартість – 9 млн 305,184 тис. гривень. В експлуатацію планують здати до липня 2020-го року.

Споруджують амбулаторію за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості.

Розрахований медзаклад на 15 робочих місць. Тож голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко доручив підрядній організації та місцевому керівництву не затягувати з завершальними роботами та оформленням документації, аби трудовий колектив приступив до роботи та надавав медичну допомогу для населення.

В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)В Локачинському районі добудовують нову амбулаторію (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів