Поділитись:

Луцькрада не хоче мати у власності державної фекальної станції

Четвер, 21 липня 2016, 18:42
Луцькрада не хоче мати у власності державної фекальної станції

Луцька міська рада не має наміру приймати у власність каналізаційні споруди, які запропонувало регіональне відділення фонду держмайна України.

Таке рішення прийняли на постійній комісії Луцькради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 21 липня.

Як розповіла начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, Фонд держмайна запропонував Луцькраді прийняти у комунальну власність резервуар підземний на вул. Ранковій та станцію фекальних вод на вулиці Ландау, 10в у Луцьку.

Зі слів держслужбовця, ці будівлі зараз належать до державної власності, однак перебувають на балансі ПАТ "Гнідавський цукровий завод".

Щоб визначити, чи потрібні місту ці об'єкти, міська рада звернулася до КП "Луцькводоканал", які провели детальний аналіз.

Так, спеціалісти комунального підприємства після огляду виявили, що "ці об'єкти є непридатними для потреб діяльності підприємства"

І перше, і друге приміщення, зі слів Алли Грабко, перебувають у занедбаному аварійному стані і повністю непридатні для використання за призначенням.

Посадовець додала, що нині ці споруди не виконують жодної функції. Мешканців навколишніх осель обслуговують за допомогою окремої станції.

У підсумку 4 з 5-ти членів комісії проголосували за те, щоб рекомендувати сесії не приймати у власність цих споруд.

Надрукувати
мітки:
коментарів