Поділитись:

Подяка за роботу «у важкі часи»: ресторану в США залишили $1 тисячу чайових

Понеділок, 13 липня 2020, 03:23
Подяка за роботу «у важкі часи»: ресторану в США залишили  $1 тисячу чайових

Фото ілюстративне

У Нью-Джерсі постійний клієнт ресторану залишив співробітникам чайові у $1 тисячу на знак подяки за роботу «у такі важкі часи».

Про це повідомляє Бабель з посиланням на CNN.

«Велике вам спасибі за те, що ви перейшли через цей важкий час. Ми вдячні за вашу смачну їжу, теплі посмішки і відмінну атмосферу ... Будь ласка, знайте, що ми дуже цінуємо вас всіх», – написав на чеку відвідувач.

У кінці клієнт попросив, щоб чайові в розмірі $1 тисячі були поділені між усіма працівниками – всього у закладі працюєють семеро людей. Власник закладу від своєї частини грошей відмовився.

«Клієнт і його сімʼя зʼїли їжу і пішли, не сказавши ні слова. Коли офіціантка, яка їх обслуговувала, побачила запис у чеку, вона просто заплакала. Потім ще один із моїх співробітників побачив це і теж заплакав. А потім я це побачив і також не міг стримати сліз. Це дуже емоційно в такий важкий для нас час», – розповів власник ресторану.

Він розповів, що клієнт ходить до них з 2001 року.

Подяка за роботу «у важкі часи»: ресторану в США залишили  $1 тисячу чайовихПодяка за роботу «у важкі часи»: ресторану в США залишили  $1 тисячу чайових

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів