Поділитись:

Цікаво й містично: в Луцьку підсвітили алею скульптур Миколи Голованя (фото)

Четвер, 23 липня 2020, 08:12
Цікаво й містично: в Луцьку підсвітили алею скульптур Миколи Голованя (фото)

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки випробували підсвітку скульптур Миколи Голованя на однойменній алеї.

Підсвітили скульптури в тестовому режимі. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник міського голови Ігор Поліщук. 

"Виглядає дуже цікаво, по-особливому і навіть містично. Микола Микитович активно працює й допомагає довершувати скульптури й деталі алеї, за що ми йому дуже вдячні", – написав Поліщук. 

Цікаво й містично: в Луцьку підсвітили алею скульптур Миколи Голованя (фото)Цікаво й містично: в Луцьку підсвітили алею скульптур Миколи Голованя (фото)Цікаво й містично: в Луцьку підсвітили алею скульптур Миколи Голованя (фото)Цікаво й містично: в Луцьку підсвітили алею скульптур Миколи Голованя (фото)

Нагадаємо: ідею щодо підсвітки пам’ятних місць у Луцьку озвучив журналіст Юрій Горбач ще в січні. У квітні департамент житлово-комунального господарства Луцькради уклав угоди з ТзОВ “ВО Інженірінг” на реконструкцію та нове будівництво зовнішнього освітлення. Підсвітлювати мають намір пам’ятники та пам’ятні місця.

 Спершу в місті підствітили пам’ятник Тарасу Шевченку, що навпроти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, і стелу на Меморіалі вічної слави. 

Тепер новий вигляд вже мають пам'ятник Михайлу Грушевському, що навпроти РЦ "Промінь", та пам'ятник Лесі Українці, що біля театру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів