Поділитись:

«Стало доброю традицією захоплювати міську раду», - Пустовіт про події в мерії

Середа, 29 липня 2020, 12:55
«Стало доброю традицією захоплювати міську раду», - Пустовіт про події в мерії

Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, коментуючи вчорашній мітинг у стінах міської ради, зауважив, що дії підприємців були дикими і згадав про захоплення заручників. Сказав, що жодного разу не вислуховував на свою адресу стільки матів та прокльонів.

Додав, що вдома помолився за всіх, в тому числі підприємців з ринку, та попросив у Господа порозуміння та мудрості і любові одне до одного.

Нагадаємо, що учора в міську раду прийшли атовці, які вимагали вибачення за образливі висловлювання в їхню адресу, які, на їхню думку, прозвучали зі слів посадовців. Підтримати їх прийшли підприємців з центрального ринку. Люди не давали довгий час покинули сесійну залу секретар Григорію Пустовіту, заступнику міського голови Костянтину Петрочуку та іншим посадовцям.

«Я думаю, що ми це питання з учасниками бойових дій, які приходили до нас, закриємо. Вчора під час цих всіх подій йшло спілкування. Ми зрозуміли одне одного, що треба робити далі. Думаємо, що ми зустрінемося з учасниками, відбудеться відверта розмова для того, щоб зняти всі шероховатості», - зауважив Пустовіт.

Він зауважив, що у нього немає питань до автовців. А ось щодо дій підприємців його слова були більш категоричні.

«Разом з ними прийшли підприємці, які вели себе дико, матюкалися, на кожному кроці кричали, що вони є громадою міста. Це все було один суцільний мат, образи, прокльони. Я розумію, що люди втрачають робочі місця. Так буває», - зазначив він.

Секретар додав, що є рішення міської ради про перенесення ринку і воно втілять. Нагадав, що на місці вже поділили земельну ділянку. Зауважив, що категорично проти, аби хтось ображав атовців, але так само проти, аби матами покривали посадовців міської ради чи представників інших професій. Цей стиль спілкування є не демократичним.

«Знаєте, я задумався: а чого захоплення терористом сталося в нашому місті? Як там його, Максим… Та тому що у нас стало доброю традицією захоплювати в заручники міську раду, керівництво міської ради, депутатів і так далі. І якщо раз у місяць, раз у два місяці мене не захоплять у заручники, то я відчуваю, що щось у місті не так. І сміх, і гріх. Я поважаю атовців, вибачився перед ними. Ніхто не хотів нікого ображати. Ми готові до розмови і ми її проведемо. Ми зустрінемося саме з атовцями», - зазначив Пустовіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
18 квітня 2024
13:13
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024