Поділитись:

Патрульні регулярно перевіряють безпеку руху біля луцьких шкіл і дитсадків

Понеділок, 07 вересня 2020, 16:30
Патрульні регулярно перевіряють безпеку руху біля луцьких шкіл і дитсадків

Патрульні спільно з органами місцевого самоврядування нещодавно здійснили комплекс визначення рівня безпеки дорожнього руху поблизу дошкільних і навчальних закладі.

Про це повідомив у коментарі ІА "Конкурент" начальник управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень. 

"Були проведені відповідні обстеження, за результатами яких всі недоліки в утриманні вулично-шляхової мережі були сформовані і направлені для їх усунення. За результатами виконання цих заходів були складені відповідні адміністративні матеріали за статтею 188-28 КУпАП (у зв’язку із тим, що невчасно були усунені недоліки на вулично-шляховій мережі). Ми визначили конкретні ділянки, де потрібно попрацювати, тому робота продовжиться", – зазначив він. 

У понеділок, 7 вересня, у Луцькій міській раді обговорили безпеку дорожнього руху на вулиці Дубнівській, де нещодавно сталася смертельна ДТП. 

Зокрема, начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Володимир Степанов повідомив, що підготовлено проєкт рішення щодо ліквідації двох зупинок громадського транспорту біля луцького ліцею № 2. Начальник відділу інженерно-транспортної інфраструктури департаменту ЖКГ Володимир Козел зауважив, що до кінця тижня встановлять знак обмеження швидкості поблизу школи. 

Також розглядають встановлення світлофора на тій ділянці, проте, зауважили, це процедура триваліша. На будівництво світлофора із інфраструктурою необхідно орієнтовно 800 тисяч гривень. Кошти для цього планують передбачити у міському бюджеті на найближчій позачерговій сесії міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів