Поділитись:

Побив дружину, а потім ще й копа: на Волині судитимуть домашнього насильника

Четвер, 22 жовтня 2020, 06:57
Побив дружину, а потім ще й копа: на Волині судитимуть домашнього насильника

Фото ілюстративне

На Волині чоловік вдарив поліцейського, який приїхав на виклик його дружини про домашнє насильство.

Про це повідомляє пресслужба Маневицького відділу поліції у фейсбуці.

Як розповіли в пресслужбі, волинянка зателефонувала в поліцію і повідомила, що її чоловік у стані сп’яніння вчиняє сварку.

Працівники поліції, які прибули на місце події, жінки вдома не знайшли, оскільки вона змушена була втікати, щоб не отримати тілесні ушкодження від насильника.

Зрештою, і з працівниками поліції змістовного діалогу не вийшло. Вже у присутності дружини 42-річний чоловік всіляко перешкоджав поліцейським оформляти матеріали та вдарив правоохоронця.

Щоб заспокоїти порушника, поліцейські застосували кайданки, викликали слідчо-оперативну групу, а пізніше затримано у порядку ст..208 КПК України.

Тепер правопорушнику доведеться відповідати не лише за вчинення домашнього насильства, а й за умисне заподіяння працівникові поліції легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Слідчими слідчого відділення Маневицького відділу поліції оголошено про підозру 42-річному жителю району за вчинення кримінального правопорушення зач.2 ст.345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18
10:35
29 квітня 2024
27 квітня 2024