Поділитись:

У німецькому місті встановили "коронавірусний" вертеп (фото)

Неділя, 13 грудня 2020, 04:10
У німецькому місті встановили «коронавірусний» вертеп (фото)

У німецькому місті Реннінген перед Різдвом встановили вертеп, в якому поряд з біблійними персонажами розмістили інсталяцію коронавірусу.

Як повідомляє DW, незвична різдвяна композиція встановлена в храмі Святого Мартіна. На інсталяції вірусу зображена цитата з "Євангелія від Матвія (28:10)": "Fürchtet euch nicht!" – "Не бійтеся!", а поряд з нею розмістили плакат із короткою історією ковіду.

Крім того, за даними видання, церковні громади по всій Німеччині зараз готуються до святкових служб в умовах пандемії. Деякі з них планують організувати традиційні заходи перед храмами під відкритим небом, а деякі – проводити кілька служб замість однієї і за попереднім записом, щоб забезпечити дотримання дистанції.

Утім, святкові заходи відбудуться лише за умови, що влада країни найближчим часом не введе суровий локдаун. До прикладу, у Баварії з 9 грудня оголосили так званий "режим катастрофи", який передбачає суворіші правила, ніж при надзвичайному стані. Зокрема, в тих районах, де зафіксована найвища кількість заражень, запровадять комендантську годину. Також у регіоні заборонять продаж алкоголю в громадських місцях, а школи переведуть на особливий режим навчання, включаючи дистанційний. Деякі послаблення діятимуть у Баварії лише на період різдвяних свят.

Берлін також оголосив про введення жорсткого локдауну, але вже після Різдва. До 10 січня в німецькій столиці зачинять магазини непродовольчих товарів і школи, а також заборонять зустрічі більш ніж п'яти людей. Інші федеральні землі ще не визначилися з введенням сурових карантинних заходів.

У німецькому місті встановили «коронавірусний» вертеп (фото)У німецькому місті встановили «коронавірусний» вертеп (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
28 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
20 березня 2024
20 лютого 2024
14 лютого 2024
12 лютого 2024
17 грудня 2023