Поділитись:

На Волині спіймали "серійного" шахрая-угонщика

Вівторок, 29 грудня 2020, 22:00
На Волині спіймали «серійного» шахрая-угонщика

Поліцейські управління карного розшуку затримали "серійного" шахрая-угонщика.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмиснику інкримінують незаконне заволодіння транспортним засобом та заволодіння чужим майном шляхом обману. Відомо вже про понад мільйон гривень збитків, завданих ним волинянам.  

У кінці листопада до поліції Ковеля звернувся менеджер одного із місцевих підприємств та повідомив, що кампанія передала кондитерські вироби на майже пів мільйона гривень для доставки до Київської області. Товар завантажили у вантажівку Renault Premium та відправили у потрібному напрямку. Проте через декілька днів виявилось, що особа, яка мала доставити його на місце призначення, не виконала своїх зобов’язань й нині не виходить на зв’язок.  

На Волині спіймали «серійного» шахрая-угонщика

Схоже повідомлення надійшло й до Луцького відділу поліції всередині грудня. 37-річний лучанин розповів, що особа, яка перевозила трактор FARMLEAL, вартістю понад 500 тисяч гривень, не доставила його до місця призначення й зникла. 

На Волині спіймали «серійного» шахрая-угонщика

Працівники управління карного розшуку встановили, що до вчинення цих кримінальних правопорушень причетний 41-річний мешканець Київської області. Учора його в результаті кропітких оперативно-розшукових заходів виявили в м. Дубно. Встановили, що зловмисник представлявся не своїм іменем, а при собі мав фіктивне посвідчення водія. Куди шахрай збував товар, яким заволодів незаконно, правоохоронці нині встановлюють.

На Волині спіймали «серійного» шахрая-угонщика

Також відомо, що він причетний до схожих протиправних дій на території інших областей. 

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало великої матеріальної шкоди) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів