Поділитись:

Будинок луцького котика зруйнували у новорічну ніч. Йому шукають новий дім (фото)

П'ятниця, 01 січня 2021, 11:46
Будинок луцького котика зруйнували у новорічну ніч. Йому шукають новий дім (фото)

У новорічну ніч рудий луцький кіт Одіссейко залишився без даху над головою. 

Сумну історію котика розповіла на своїй фейсбук-стрінці користувачка Юлія Ципліюк

"Нам Новий рік, повний стіл, шампанське й мандаринки, а він під сходами на безлюдній вулиці. Хтось його кличе Рижим, хтось Одісейком.

Сьогодні йому зруйнували хатинку, яку для нього змайстрували аптекарі. Схоже, ніби собаки, а, може, й люди. Забивається в самий куток і тихенько сидить. Вибігає на кожне кіс-кіс, біжить віддано, готовий йти на край світу, а потім знову під сходи. Його люблять діти і дорослі, для всіх він – друг. З ним фотографуються і вітаються.

У Новорічну ніч він знову самотній і бездомний. Хай у ці свята з ним станеться чудо. Йому ж багато не потрібно - власний куточок і трошки корму. Як і десяткам і сотням подібних.

Одним словом, з Новим роком усіх нас, з новим щастям", – ідеться у дописі. 

Будинок луцького котика зруйнували у новорічну ніч. Йому шукають новий дім (фото)Будинок луцького котика зруйнували у новорічну ніч. Йому шукають новий дім (фото)Будинок луцького котика зруйнували у новорічну ніч. Йому шукають новий дім (фото)Будинок луцького котика зруйнували у новорічну ніч. Йому шукають новий дім (фото)Будинок луцького котика зруйнували у новорічну ніч. Йому шукають новий дім (фото)Будинок луцького котика зруйнували у новорічну ніч. Йому шукають новий дім (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів