Поділитись:

Луцький Multiplex відновив роботу після січневого локдауну*

Понеділок, 25 січня 2021, 22:35
Луцький Multiplex відновив роботу після січневого локдауну*

Після суворого локдауну, що тривав з 8 по 24 січня, кінотеатр «Multiplex Промінь» відкрив свої зали для гостей та працює у звичному режимі з 10:00 до 22:00. 

Кінотеатр надалі працювати з завантаженістю залів не більше 50%, дотриманням маскового режиму та інших карантинних вимог МОЗ. 

Для глядачів, які скучили за кіно на великому екрані, підготували кілька цікавих новинок:

Мисливець на монстрів 3D, 2D
Жанр: Екшн, Пригоди, Фантастика
Вікове обмеження: 16+

Масштабна екранізація однойменної культової гри розповість про групу відважних бійців, які потрапляють у паралельний світ, населений загадковими монстрами. Бійці потрапляють у пастку і єдиною, хто може їх врятувати виявляється вміла Мисливиця, роль якої виконала легендарна Міла Йовович. 

Перегляньте трейлер за посиланням.

Фабрика снів 2D
Жанр: Мультфільм, Пригоди, Сімейний  
Вікове обмеження: Загальна аудиторія 

Проникливий мультфільм розповість про історію дівчинки Мінни, яка може створювати та керувати снами людей, зокрема і її зведеної сестри Дженні. Коли одного дня, сестра не може прокинутися Мінна змушена вирушити у світ сновидінь, аби визволити з полону Дженні. 

Перегляньте трейлер за посиланням.

Все буде ОК! 2D
Жанр: Комедія
Вікове обмеження: Загальна аудиторія 

Головна героїня Ліза знаходиться у скрутному становищі в житті: вона втратила бізнес, її покинув коханий, вона живе з ексцентричною мамою, яка також не працює. Тому молода дівчина вирішує вирушити на заробітки в Польщу, але через те, що сплутала автобуси, помилково вирушає в Буковель. Там з нею трапляться новорічні чудеса, невипадкові випадковості, знаходиться кохання та справжня дружба. 

Перегляньте трейлер за посиланням.

Пік страху 2D
Жанр: Трилер
Вікове обмеження: 16+

Приваблива американська пара сноубордистів, любителів фрірайду, відправляється до засніжених гір мальовничої Грузії. Здається, що на них очікує лише краса, спокій та насолода. Але тихе місце насправді розриває на частини безликий вершник, в якого є своя місія. І, на жаль, молода туристка не повинна стати на заваді. 

Перегляньте трейлер за посиланням.

Квитки можна придбати на сайті кінотеатру чи в офіційному додатку Multiplex.

Надрукувати
мітки:
коментарів