Поділитись:

Трасу Луцьк-Радехів-Львів майже доремонтували

Четвер, 01 вересня 2016, 12:48
Трасу Луцьк-Радехів-Львів майже доремонтували

Ремонт дороги державного значення Луцьк-Радехів-Львів майже завершили.

Про це стало відомо під час під час робочої наради

Участь у нараді взали Волинської ОДА Володимир Гунчик, перший заступний голови облдержадміністрації Олександр Степанцов, директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка, голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський, – повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Гунчик обіцяв взяти на особистий контроль встановлення службою автомобільних доріг дорожніх знаків у зонах карантину, адже поінформованість про небезпеку має зробити людей більш відповідальними та уважними.

Окрім того, про стан ремонту дороги державного значення Луцьк-Радехів-Львів доповів заступник керівника з будівництва Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншан Антоняк. Він зазначив, що нині верхній шар дороги уже покладений, приступили до завершального етапу прокладення з'їздів і усі роботи обіцяють завершити до 5 вересня поточного року.

Не до кінця залишається вирішеною проблема руху великовагового транспорту. Відтак, потрібно підготувати пропозиції для внесення змін до чинного законодавства щодо посилення відповідальності. Зокрема, як вважають учасники робочої наради, потрібно зобов'язати до сплати штрафу не лише перевізників, але й вантажовідправників.

Надрукувати
мітки:
коментарів