Поділитись:

Американець вкрав у своєї дівчини каблучку, щоб освідчитися в коханні іншій

Понеділок, 15 лютого 2021, 03:23
Американець вкрав у своєї дівчини каблучку, щоб освідчитися в коханні іншій

Поліція округу Волусіа американського штату Флорида розшукує чоловіка за підозрою в крадіжці в особливо великих розмірах. Він спершу освідчився в коханні одній дівчині, а потім вкрав у неї коштовності, щоб заручитися з іншою. І це ще не вся історія, пише Громадське.

Як повідомили правоохоронці, на початку 2021 року до них звернулася жінка з міста Оранж-Сіті (округ Волусіа). Вона дізналася, що її хлопець був заручений з іншою з міста Орландо, через фото у Facebook. На пальці тієї дівчини була каблучка, схожа на її обручку з попереднього шлюбу.

Після того дівчина обшукала будинок і з’ясувала, що обручка, а також інші коштовні прикраси (зокрема діамантова каблучка, яку вона успадкувала від бабусі), зникли. Загальна вартість зниклих коштовностей становить десь 6270 доларів.

Тоді дівчина з Оранж-Сіті почала спілкуватися з дівчиною з Орландо. І та заявила, що хлопець її також «кинув»: виявляється, вони удвох приїжджали до будинку дівчини з Оранж-Сіті, й хлопець заявляв, що будинок належав йому, і пропонував переїхати до нього.

Коли ж обидві дівчини дізналися про обман хлопця, той кудись зник. Дівчина з Орландо пізніше виявила, що з її квартири пропали деякі коштовності й ноутбук.

Дівчини познайомилися з хлопцем у 2015 й 2016 роках через додаток для знайомств OKCupid. Обом він представлявся за прізвищем «Браун», але різними іменами. Поліцейські знайшли його реальну адресу й дізналися, що справжнє прізвище чоловіка – взагалі Дейвіс.

Дейвіса раніше притягали до відповідальності за проступки: він користувався підробними паспортами, намагався збути кокаїн, направив хибний виклик поліції. Крім того, в Ореґоні його розшукують за підозрою в причетності до ДТП з пораненими.

Наразі Дейвіс перебуває в розшуку. Серед особливих прикмет – тату на лівій руці з хрестом і написом «Лише бог мене може судити».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів