Поділитись:

«Нічого і нікому не моталося», – луцька вихователька прокоментувала ситуацію зі скотчем (відео)

Четвер, 18 лютого 2021, 16:23
«Нічого і нікому не моталося», – луцька вихователька прокоментувала ситуацію зі скотчем (відео)

Вихователька дитсадка №37 "Дзвіночок" в Луцьку пані Олена запевнила, що скотч нікому не наліплювала. 

Про це вона заявила в коментарі Суспільному.

"Нічого і нікому не моталося навколо голови", – наголосила жінка. 

"У той день маркувалися меблі, я тримала маленький скотч, в групі були діти, вони дуже шуміли, тримала в руках скотч, можливо десь голосніше сказала ніж треба було, щоб не шуміли", – додала вона. 

Зі слів жінки, єдине порушення, яке визнає, – підвищення голосу:

"Як склалося так склалося. Зараз я дуже шкодую, що це відбулося".

Після розголосу у ЗМІ вихователька написала заяву на звільнення і пішла з роботи за власним бажанням. Разом з вихователькою також пішла з роботи і нянечка групи.

Нині в групі "Веселка" замість двох виховательок залишилася одна – Марія Радзивілюк. Каже: виховують дітей молодшої групи, яким по 3-4 роки.

"Я не бачила цього. Це була не моя зміна, звідки я можу знати що там було?! І дітки такого не розказували", – розповіла колега виховательки.

Директорка ДНЗ у слова батьків не вірить. Журналістам розповіла:

"Я навіть не допускаю, що таке могло бути, бо ми завжди ішли на зустріч батькам, але завжди захищаємо інтереси дітей".

Нагадаємо: таку ситуацію батьки виявили випадково, адже діти почали приходити з садка з синцями й подряпинами. У телефонній розмові із нашими журналістами жінка запевнила, що у них ніколи подібних ситуацій не траплялося. А вихователька, яка заклеювала рот дитини скотчем, має 30 років педагогічного стажу. Тим часом в управлінні освіти Луцькради кажуть, що скотчем вихователька намагалася "прилякати" дуже активного хлопчика. Також начальниця луцького управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що виховательку, що заклеювала дітям рот скотчем, звільнили з посади. Вона також зазначила, що, найімовірніше, жінку просто переведуть працювати в іншу групу чи інший садочок

У закладі нині створили комісію, триває службове розслідування. Тим часом відомості про випадок зареєструвала прокуратура Волині.

Поки правоохоронці розслідують інцидент, батьки групи "Веселка" планують встановити у садку відеокамери, аби відстежувати виховний процес в режимі онлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів