Поділитись:

Луцький Multiplex кличе на вогняні й оскароносні прем'єри*

П'ятниця, 30 квітня 2021, 18:46
Луцький Multiplex кличе на вогняні й оскароносні прем'єри*

Цього тижня в кінотеатрі Multiplex, що у розважальному центрі «Промінь», – вогняні та оскароносні прем’єри.

Мортал Комбат

Жанр: Фентезі, Фантастика
 
«Мортал Комбат» – це історія про бійця MMA Коула Янґа, який звик терпіти побої заради грошей. Він нічого не знає про своє походження чи про те, чому імператор Зовнішнього Світу Шан Цзун послав свого найкращого воїна, загадкового кріоманта Саб-Зіро, його вполювати. Майор спецзагону Джакс, на тілі якого є такий самий дивний силует дракона, як і в Коула, радить йому відшукати Соню Блейд. Побоюючись за безпеку своєї родини, Коул вирушає на пошуки. Незабаром він опиняється у храмі Лорда Рейдена, Старшого бога та покровителя Землі, який дарує притулок усім, хто носить знак дракона. Коул тренується разом з досвідченими воїнами Лю Каном, Кун Лао і шахраюватим найманцем Кано. Разом з найвидатнішими чемпіонами Землі Янґ готується виступити проти ворогів із Зовнішнього Світу. Ставки високі, адже це битва за цілий всесвіт!

Перегляньте трейлер за посиланням.

Батько

Жанр: Трилер
Номінант на премію Оскар 2021 в категорії «найкращий фільм року», а Ентоні Гопкінс – володар статуетки у номінації «найкращий актор»

Ентоні попри похилий вік, мешкає сам у Лондоні, у своїй шикарній квартирі. Та відкидає усі спроби доньки облаштувати його повсякденне життя. Однак, дочка не поспішає здаватися. Вона стає дедалі наполегливішою у своїх намаганнях покращити життя батька, який починає сумніватися у своїх близьких, власному розумі та у реальності, що його оточує...
 
Перегляньте трейлер за посиланням.

Ганзель, Гретель і Агентство Магії

Жанр: Анімація, Пригодни

Казкові Ганзель та Ґретель запрошують у надзвичайну анімаційну пригоду! Рідні брат та сестра живуть зовсім різним життям. Ґретель – зразкова агентка Відділу Магічної Безпеки. А ось Ганзель – повна її протилежність і той ще пройдисвіт! Одного разу в королівстві стається нечуване – за загадкових обставин зникає Король! Щоб розплутати таємничу справу, чарівникам доведеться згадати, як це бути родиною та кинути виклик могутній відьмі, сили якої безмежні!

Перегляньте трейлер за посиланням.

Мінамата

Жанр: Драма

В головній ролі – Джоні Депп

1970-ті. Військовий фотограф Юджин Сміт за завданням журналу Life повертається до Японії, де в невеликому прибережному містечку Мінамата розгортається екологічна катастрофа. Саме звідти Сміт зробить репортаж, який вразить весь світ, зніме найвеличніші кадри в історії фотографії та пройде важкий шлях подолання і пізнання себе.

Перегляньте трейлер за посиланням.

Геніальне пограбування

Жанр: Бойовик, Екшн
 
Тільки-но закінчивши університет, Том знайомиться з харизматичним торговцем предметами мистецтва. Разом вони планують небезпечну авантюру. Поки усі жителі Мадрида дивляться матч Чемпіонату світу з футболу, у хлопців є 105 хвилин, щоб пограбувати найбільш захищений банк у світі. Їхня єдина зброя у цій справі – інтелект.

Перегляньте трейлер за посиланням.

Квитки на ці фільми можна придбати тут.
 

Надрукувати
мітки:
коментарів