Поділитись:

У ДК «Смугастий носоріг» розпочинаються «Веселкові тижні»*

Четвер, 06 травня 2021, 18:30
У ДК «Смугастий носоріг» розпочинаються «Веселкові тижні»*

У дитячому розважальному комплексі «Смугастий носоріг», що знаходиться на другому поверсі розважального центру «Промінь», оголосили про  цілий місяць сюрпризів.

«Ми дуууже хочемо потішити наших улюблених маленьких гостей, адже знаємо, як вони втомилися цілий рік трудитися у школі, тому ми і підготували дуже багато цікавого!

Отож в ДК «Смугастий носоріг» розпочинаються «Веселкові тижні» – кожну суботу ми будемо тішити вас різноманітними безкоштовними розвагами та активностями, слідкуйте за анонсами на наших сторінках в соц.мережах, зокрема в інстаграм @smugastiy.nosorig!

А вже зараз запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у конкурсі малюнку «На райдузі». Умови дуже прості!

Потрібно завітати на урок малювання в будь-який час в артстудію «Смугастий носоріг» або ж  намалювати малюнок єдинорога вдома.
Принести  малюнок на касу або в артстудію та стати автоматично учасником конкурсу «На райдузі».

Друзі можуть ставити лайки  за ваші картини на Facebook або ж голосувати наліпками, які можна отримати на касі в ДК «Смугастий носоріг».

Усі учасники отримають приємні подарунки за участь та зможуть виграти головний приз – крутезний бокс» – написали організатори.

За детальною інформацією телефонуйте на номер: +38 (066) 755 07 57.

У ДК «Смугастий носоріг» розпочинаються «Веселкові тижні»*У ДК «Смугастий носоріг» розпочинаються «Веселкові тижні»*У ДК «Смугастий носоріг» розпочинаються «Веселкові тижні»*У ДК «Смугастий носоріг» розпочинаються «Веселкові тижні»*У ДК «Смугастий носоріг» розпочинаються «Веселкові тижні»*

Надрукувати
мітки:
коментарів