Поділитись:

Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)

П'ятниця, 23 липня 2021, 16:20
Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)

На озері Пісочному до відпочивальників прибилися двоє невинних цуциків. Тваринам терміново шукають дім. 

Про це ІА "Конкурент" розповіла лучанка Вікторія Готь

Вона з чоловіком саме відпочивала на березі водойми на Старовижівщині, коли помітила двох пухнастих малюків, які бігали неподалік. Цуценята – хлопчики. Їх тимчасові імена – Малиш і Смільчак. Обоє собак дуже добрі і лагідні. Тварини тішаться компанії людей, і вже другий день ночують біля намету лучан. Будуть ідеальними партнерами як для лайтового, так і для активного відпочинку. 

Вікторія розповідає, що хлопчиків вивезли до лісу поруч із водоймою. Людей навколо не багато, а отже і шанси знайти новий дім у цуциків невеликі. 

Тварин вона готова доставити до Луцька, обробити від всіх можливих паразитів і підготувати якнайкраще до життя у новій сім'ї. 

Якщо ви давно мрієте про собаку, то знайте, що ці цуцики мріють про вас ще більше. 

За тваринами звертайтеся на сторінку ІА "Конкурент" у фейсбуці та інстаграмі

Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)Курортні песики: лучанка шукає дім двом харизматичним малюкам із Пісочного (фото)

Нагадаємо, на інстаграм-сторінці "Конкурента" стартувала тематична рубрика "Знайди друга". Тут ми публікуємо наймиліші фото евер, щоб допомогти хвостатим та пухнастим знайти домівку та турботливі руки. Оголошення публікуємо щосуботи, а інколи навіть частіше. Тому якщо шукаєте для тваринки домівку або хочете взяти тваринку собі, пишіть нам.

До слова, 15 липня Верховна Рада підтримала законопроєкт 2351, який впроваджує в Україні європейські стандарти поводження з тваринами. На його ухваленні тривалий час наполягали зоозахисники. Документ узгоджує українське законодавство з низкою директив ЄС, що мають стосунок до Європейської конвенції про захист тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів