Поділитись:

Голова Волинської ОДА відвідав один із центрів вакцинації в Луцьку (фото)

Понеділок, 02 серпня 2021, 18:57
Голова Волинської ОДА відвідав один із центрів вакцинації  в Луцьку (фото)

Голова Волинської обласної державної адміністрації, Юрій Погуляйко, 2 серпня, завітав до одного із центрів масової вакцинації, котрий облаштований на базі Луцького ЦПМД №1.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

Наразі в Україні, почався 5 етап вакцинації населення проти COVID-19, на якому щеплюють усіх охочих віком від 18 років.

У Волинській області зараз працює 9 центрів масової вакцинації: чотири в Луцьку та по одному в Нововолинську, Володимирі-Волинському, Ковелі, Камені-Каширському, Любомлі.

"Люди охоче вірять в теорію про чіпування, або звинувачують владу у бездіяльності, але не поспішають вберегти своє здоров’я при наявності 4 вакцин, 9 центрів масової вакцинації та більше 80 пунктів щеплень в нашій області. Сумніви – це корисно, бо допомагають розумній людині зробити кращий вибір з можливого. Але ми не можемо дозволити собі наражатись на небезпеку через сумніви, особливо коли ліків від коронавірусу немає", – пише очільник Волинської ОДА.

Голова Волинської ОДА відвідав один із центрів вакцинації  в Луцьку (фото)Голова Волинської ОДА відвідав один із центрів вакцинації  в Луцьку (фото)Голова Волинської ОДА відвідав один із центрів вакцинації  в Луцьку (фото)Голова Волинської ОДА відвідав один із центрів вакцинації  в Луцьку (фото)Голова Волинської ОДА відвідав один із центрів вакцинації  в Луцьку (фото)

Юрій Погуляйко підкреслив, що вакцинація – це єдиний варіант захисту так закликав усіх волинян вакцинуватись, та бути свідомими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів