Поділитись:

На Волині вилучили 120 кубометрів незаконної деревини (фото)

Середа, 01 вересня 2021, 15:25
На Волині вилучили 120 кубометрів незаконної деревини (фото)

У п`ятницю, 27 серпня, на території одного із лісопильних об’єктів Ковельського району виявили та вилучили 120 кубічних метрів незаконної деревини.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Волинській області у Фейсбуці.

Міжвідомча робоча група з обстеження діяльності лісопильних об’єктів та кар’єрів з видобутку піску на території Ковельського району обстежила один з лісопильних об’єктів. Під час перевірки виявили ряд порушень.

Екоінспектори разом із представниками управління Держпраці, Ковельської районної ради та районної адміністрації, спільно поліцейськими та лісівниками обстежили лісопильню у Ковельському районі. В результаті виявили 120 кубічних метрів деревини,

Усю деревину вилучили, наразі вона зберігається на штрафному майданчику. Справа передана до суду.
Перевірка відбулася з метою виконання завдань, передбачених розпорядженням голови Волинської обласної державної адміністрації від 10.01.2020 року № 6 «Питання легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини на території області».
 
На Волині вилучили 120 кубометрів незаконної деревини (фото)На Волині вилучили 120 кубометрів незаконної деревини (фото)На Волині вилучили 120 кубометрів незаконної деревини (фото)На Волині вилучили 120 кубометрів незаконної деревини (фото)На Волині вилучили 120 кубометрів незаконної деревини (фото)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Надрукувати
мітки:
коментарів