Поділитись:

Підлітків проганятимуть від Меморіалу Вічної Слави у Луцьку (відео)

Вівторок, 07 вересня 2021, 10:33
Підлітків проганятимуть від Меморіалу Вічної Слави у Луцьку (відео)

Дітей та підлітків із велосипедами, самокатами та колонками проганятимуть від Меморіалу Вічної Слави у Луцьку.

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькій міській раді 7 вересня.

Як зазначив міський голова Луцька Ігор Поліщук, до нього надходить чимало звернень від лучан з приводу неприпустимої поведінки дітей та підлітків на Меморіальному комплексі.

«Я прошу і Патрульну поліцію і Департамент муніципальної варти посилити патрулювання на Меморіальному комплексі, біля Вічного вогню. По-перше, з морально-етичної точки зору така поведінка неприпустима. По-друге, ми витрачаємо кошти на те, щоб облаштовувати монумент гранітом. Катання по ньому на велосипедах і самокатах псує граніт і ми знову витрачаємо кошти із бюджету», – зазначив Ігор Поліщук.

Міський голова попросив очільницю Департаменту муніципальної варти Юлію Сиротинську посилити патрулювання, в тому числі – провести роз'яснювальну роботу з батьками дітей і підлітків. За словами Ігоря Поліщука, у Луцьку достатньо місць для катання на велосипедах і самокатах, а на Меморіальному комплексі – це неприпустимо.

Окремо Ігор Поліщук наголосив на тому, що на міських кладовищах потрібно провести прибирання. Адже на них чимало могил, за якими давно ніхто не доглядає. На ці потреби у майбутньому році виділять кошти з міського бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів