Поділитись:

Громадський транспорт – для вакцинованих: у Мелітополі посилюють карантин

Четвер, 07 жовтня 2021, 11:23
Громадський транспорт – для вакцинованих: у Мелітополі посилюють карантин

фото ілюстративне

Через значне збільшення випадків захворюваності на COVID-19 на території Запорізької області у Мелітополі від сьогодні, 7 жовтня, запроваджуються додаткові обмежувальні  протиепідемічні заходи.

Про це йдеться на сайті Мелітопольської міської ради.

Від сьогодні, 7 жовтня, на території міста заборонили проведення будь-яких масових (розважальних, концертних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів.

Обмеження стосуються й перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах. Зокрема, транспорт курсуватиме з 06:00 до 09:00 та з 16:00 до 19:00 за обовʼязковою наявністю для водіїв та пасажирів негативного ПЛР-тесту на COVID-19 або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години.

Дозвіл на проїзд дає також документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; чи міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати).

Для учнів навчальних закладів до 18 років достатньо мати довідку з навчального закладу.

Барам, ресторанам, кафе дозволити приймання відвідувачів за умови наявності в усіх співробітників закладу негативного результату тестування на COVID-19 або проведення вакцинації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів