Поділитись:

Програму забезпечення житлом атовців хочуть "завалити", – Юрій Дмитрук

Вівторок, 11 жовтня 2016, 12:51
Програму забезпечення житлом атовців хочуть «завалити», – Юрій Дмитрук

Керівник Центру допомоги учасникам АТО Юрій Дмитрук відповів на критику Програми забезпечення житлом головою Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олегом Кобилинським.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що днями Кобилинський повідомив, що під час обговорення програми не всі атовці зрозуміли, які мають права та квадратні метри та земельні ділянки.

"Олег Кобилинський лукавить. По-перше, ніхто не примушує відмовлятися від трикімнатних квартир, бійців, яким вони можуть бути надані згідно закону. По-друге, однокімнатуну квартиру на первинному ринку можна продати і купити на вторинному двокімнатну. По-третє, прочитайте уважніше, ніхто не буде примушувати відмовлятися від земельних ділянок. Це правило діє лише в межах Луцька, але ми й так знаємо, що вільних ділянок практично не залишилось. Атошник спокійно може отримати земельну ділянку в прилеглих до міста селищних радах", – написав Дмитрук.

Юрій Дмитрук наголосив, що проект висвітлюють однобоко та упереджено.

"Сім'ї, які втратили на війні своїх рідних – поза цим проектом і отримають все безкоштовно. І саме основне: цей проект не заміняє законодавство і не обмежує права учасників бойових дій в пільговому отриманні квартир. Програмою можна скористатись, або чекати на безкоштовне житло, як передбачено законом. За рахунок цього проекту можна розвантажити чергу пільговиків!!!" – підкреслив він.

"Олег Кобилинський, "заваливши" цей проект, який не є зобов'язальним, а дає можливість отримати квартири УБД, які мають можливість не чекати роками фінансування на безкоштовне отримання квартир, ви отримаєте від цього задоволення і будете спокійно спати??? Адже об'єктивно, ви критикуєте цей проект лише через те, що він поданий представниками не вашої спілки", ‒ зауважив він.

Також Дмитрук додав, що Кобилинський критикує проект лише через те, що він поданий представниками не його спілки.

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 квітня 2024
16 лютого 2024
15 листопада 2023
17 серпня 2023
11 серпня 2023
10 серпня 2023
28 липня 2023
04 червня 2023
12 квітня 2023
22 листопада 2022
17:47