Поділитись:

У школах США заборонили геловінські костюми за мотивами «Гри в кальмара»

П'ятниця, 29 жовтня 2021, 04:25
У школах США заборонили геловінські костюми за мотивами «Гри в кальмара»

Три початкові школи штату Нью-Йорк заборонили учням приходити на Геловін у вбраннях за мотивами південнокорейського серіалу «Гра в кальмара»

Про це повідомляє Bird in Flight з посиланням на New York Post.

Серіал став найпопулярнішим проєктом Netflix — менш ніж за місяць після прем’єри його переглянули 111 мільйонів глядачів, але в адміністрації шкіл серіал вважають занадто жорстоким і таким, що пропагує насильство.

Він складається з дев'яти епізодів та розповідає про групу людей, яким потрібні гроші. Вони приймають дивне запрошення взяти участь у дитячих іграх. На переможця чекає привабливий приз, але ставки тут смертельні.

«Через побоювання з приводу її насильницького характеру було вирішено, що гра не підходить для відтворення на перервах чи обговорення у школі. Крім того, тематичні костюми на Геловін не відповідають нашим вимогам до шкільного одягу через потенційно агресивне послання», — таке звернення розіслали батькам учнів початкової школи Мотт-Роуд.

Обмеження стосується не лише образів із серіалу «Гра в кальмара». В адміністрації шкіл уточнили, що на Геловін учням заборонено приносити будь-які предмети, які можна інтерпретувати як зброю, у тому числі іграшкові мечі та пістолети, а самі костюми не повинні бути надто кривавими та страшними, щоб не лякати дітей молодшого віку.

Нагадаємо, розповіли, чи несе небезпеку популярний серіал «Гра в кальмара».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів