Поділитись:

Синці та гіпс: що з водієм маршрутки, якого затримували луцькі поліціянти (відео)

Вівторок, 09 листопада 2021, 17:59
Синці та гіпс: що з водієм маршрутки, якого затримували луцькі поліціянти (відео)

У суботу, 6 листопада, на вулиці Ковельській у Луцьку три екіпажі поліції заблокували рух маршрутного автобуса.

Близько 9 ранку, екіпаж поліцейських на вулиці Ковельській виявив рейсовий маршрутний автобус «Богдан», водій якого перебував без засобів індивідуального захисту, чим порушував вимоги запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, визначених у Постанові КМУ від 9.12.2020 №1236.

Відео з затриманням водія викликало неабиякий резонанс у соціальних мережах.

Після жорсткого затримання водія-порушника маскового режиму госпіталізували. Пізніше з'явилась інформація про підозру на перелом ліктя.

Проте, того ж дня поліція надала журналістам телеканалу «Конкурент» інформацію про те, що факт перелому кістки не відповідає дійсності. Також на водія склали кілька протоколів про адмінправопорушення.

Журналісти ТРК «Аверс» поспілкувались з Олександром, водієм маршрутного автобуса, який все ж отримав тілесні ушкодження, під час затримання поліціянтами.

«Як бачите, рука, лікоть, кисть, рука ось забинтована. Наклали гіпс мені. Ребра в мене побиті. В мене забита спина. Дали, видно, добре по голові, бо вже як мене вели до автомобіля, то я в автомобілі впав, вже думав, що я просто видихся. В мене була короткочасна втрата свідомості, бо я вже прийшов до тями, вже як люди галас здійняли, я на цей галас відреагував і вже тоді працівник "швидкої" мене забрав», – розповідає водій маршрутки.

Адвокат водія маршрутки розповів, що вже є звернення стосовно цього інциденту до Державного бюро розслідувань.

«В той же день було подано заяву про вчинення кримінального правопорушення саме поліцейськими за частиною другою статті 365 Кримінального кодексу України. Вони явно вийшли за межі своїх службових повноважень та порушили закон», – каже адвокат Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів