Поділитись:

Найсексуальніші митці України: хто став переможцем премії «Золотий Ліфон»

Вівторок, 14 грудня 2021, 06:29
Найсексуальніші митці України: хто став переможцем премії «Золотий Ліфон»

Найсексуальнішим українським культурним діячем України став поет Юрій Іздрик. Він очолив цьогорічний рейтинг народної відзнаки «Золотий Ліфон».

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці премії.

Торік Юрій Іздрик здивував публіку відвертою оголеною фотосесією для збірки своїх віршів Naked One.

«Автор Тої Самої Книжки, яку ми так і не змогли прочитати. Щоразу відволікалися на ілюстрації. Еротична фотосесія, яка позбавила сну всіх нас. Не повторювати в реальному житті! Бо це неповторне. Абсолютне прийняття кожного сантиметру свого тіла. Цьому еротичному магнетизму неможливо опиратися. Але це не тільки про тіло. Чоловік, який відчуває Жінку, вміє бачити і любити. Чоловік, який збуджує своєю повагою до жінки, думками і метафорами» – пишуть про 59-річного Юрія Іздрика організаторки «Золотого Ліфону».

Голосування цього року пройшло втретє. Мета премії – обрати найсексуальніших українських митців серед літераторів, музикантів, акторів, художників. Голосувати могли усі охочі на сторінці премії, складаючи власний топ із 10 митців. Їхні голоси підрахували й визначили загальний рейтинг. Номінувати учасники могли будь-кого.

«Жінки точно знають, що сексуальність – це не тільки про красиве тіло… Хто здіймає вир пристрастей у жіночих душах та навертає на грішні думки? У кого ж шанувальниці готові жбурляти ліфчики – як вияв глибокої любові та захоплення?» – запитували організаторки премії на початку голосування.

Минулі два роки рейтинг очолював поет Сергій Жадан. Цьогоріч він посів друге місце.

Всього на премію номінували 106 митців. Середній вік двадцятки найсексуальніших – 45 років. Найбільший розрив у балах був між першим і другим місцем рейтингу. Семеро з десяти найпривабливіших чоловіків української культури мають вуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів