Поділитись:

Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)

Середа, 05 січня 2022, 12:45
Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)

Старший інспектор відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області, якого затримали на хабарі у півтори тисячі доларів, збирав ці гроші на систематичній основі з волинських вебкам-моделей.

Про це повідомили на фейсбук-стінці Теруправління ДБР у Львові.

Нагадаємо, у вівторок, 4 січня, у Луцьку затримали під час одержання хабаря кіберполіцейського. Як стало відомо сайту новин Луцька «Конкурент» з власних джерел, затриманий – старший інспектор відділу кіберполіції у Волинській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Роман Токар

Як встановило слідство, поліцейський шукав в інтернеті вебкам-моделей з Волині. Він встановлював особи моделей та призначав їм зустріч. Під час зустрічі правоохоронець погрожував дівчатам притягнути їх до кримінальної відповідальності за нібито розповсюдження порнографії, хоча жодних доказів таких дій у нього не було.

Уникнути покарання, за словами правоохоронця, моделі могли лише щомісяця сплачуючи йому по 300 доларів США. У такому випадку поліцейський обіцяв сприяти діяльності інтернет-моделей і попереджати їх про можливе проведення у них слідчих дій.

З грудня 2021 року до початку січня правоохоронець встиг отримати від різних заявниць 2,9 тисячі доларів США неправомірної вигоди.

У вівторок, 4 січня, його затримали під час отримання чергового хабаря – 1,5 тисячі доларів США.

Попередня кваліфікація: повторне вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).

Також перевіряється причетність до вказаного злочину інших поліцейських та керівництва відділу протидії кіберзлочинності у Волинській області.

Процесуальне керівництво здійснює Волинська обласна прокуратура, оперативний супровід – ТУ ДБР Львова.

Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)Шантажував вебкам-моделей: як «заробляв» затриманий у Луцьку на хабарі поліцейський (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
16 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
22 березня 2024
18 березня 2024
13 березня 2024
28 лютого 2024
27 лютого 2024