Поділитись:

У Володимирі автівка ледь не впала у 4-метрову яму через розваги п'яних молодиків (фото)

Четвер, 20 січня 2022, 12:58
У Володимирі автівка ледь не впала у 4-метрову яму через розваги п'яних молодиків (фото)

У Володимирі через «розваги» п'яних молодиків автівка ледь не впала у чотириметрову яму, яку викопали працівники «Водоканалу» для ліквідації пориву на магістральному водопроводі.

Про це повідомили у фейсбук-спільноті «Твій Володимир».

У ніч на четвер, 20 січня, на вулиці 20 липня у Володимирі  під час проведення ремонтних робіт працівниками «Водоканалу» ледь не трапилася аварійна ситуація через розваги нетверезих молодиків. 

«Аварійна служба управління водопровідно-каналізаційного господарства проводила роботи на глибині 4 метри, коли у яму ледь не влетіла автівка. До чого це могло призвести, залишається лише здогадуватися. Коли почали з’ясовувати обставини, водій повідомив, що жодних загороджувальних знаків не було на момент, коли він повернув на вулицю. І це виявилося правдою, хоча територія була загороджена стрічкою та стояв обмежувальний знак. Однак на момент ситуації стрічка виявилася розірваною, а знак працівники водоканалу знайшли на сусідній вулиці», – йдеться у дописі. 

Як повідомили очевидці, раніше  тут проходила компанія нетверезих молодиків, яким хоч і «важко» довелося, зважаючи на їхній стан, бо дехто навіть падав, але вони перетягнули знак на сусідню вулицю. 

Добре, що все закінчилося без наслідків. Хоча через подібні розваги могли постраждати люди.

У Володимирі автівка ледь не впала у 4-метрову яму через розваги п'яних молодиків (фото)У Володимирі автівка ледь не впала у 4-метрову яму через розваги п'яних молодиків (фото)У Володимирі автівка ледь не впала у 4-метрову яму через розваги п'яних молодиків (фото)У Володимирі автівка ледь не впала у 4-метрову яму через розваги п'яних молодиків (фото)У Володимирі автівка ледь не впала у 4-метрову яму через розваги п'яних молодиків (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
26 лютого 2024
10 січня 2024
28 грудня 2023
27 жовтня 2023
14 липня 2023
07 липня 2023
20 травня 2023
10 березня 2023