Поділитись:

Водія, який збив на смерть 19-річну волинянку, досі шукають

Понеділок, 31 січня 2022, 12:06
Водія, який збив на смерть 19-річну волинянку, досі шукають

Фото ілюстративне

Хлопця, що, імовірно, був за кермом автомобіля, який збив на смерть 19-річну волинянку, досі не знайшли. 

Про це у коментарі журналістам сайту волинських новин «Конкурент» повідомили у пресслужбі поліції Волині. 

За словами речниці правоохоронців Марини Балдич, водія автівки, що 30 січня спричинила смертельну аварію в селі Замшани Ковельського району, все ще шукають. 23-річний хлопець зник з місця аварії. 

Оголосити у розшук хлопця поки не можуть, адже його вина ще повністю не доведена. Тривають слідчі дії. 

Журналістам односельчани загиблої дівчини повідомили, що за кермом Audi на єврономерах був Анатолій Олексюк. Місцеві правоохоронці просять повідомляти інформацію про його місце знаходження. 

«Відділенням поліції № 2 (селище Ратне) Ковельського РУП ГУНП у Волинській області встановлюється місце перебування громадянина Олексюка Анатолія Миколайовича 17.06.1998 р.н. не працюючого, жителя с. Кортеліси. Водій Олексюк А.М. залишив місце ДТП і поїхав у невідомому напрямку. Проводяться заходи щодо встановлення місцезнаходження даного громадянина та автомобіля. У випадку отримання інформації, яка заслуговує на увагу, прошу повідомляти за адресою: смт. Ратне, вул. Каштанова 15, Ковельський район. Контактні телефони: 0336621296, 0504845291, 0966359549 або на лінію 102», – повідомили у поліції.

Водія, який збив на смерть 19-річну волинянку, досі шукають 

Нагадаємо, керманич автомобіля Audi 100 поблизу зупинки громадського транспорту не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на 19-річну пішоходку. Трапилась автопригода 30 січня, близько третьої години ночі. Дівчина від отриманих травм загинула. Водій місце події залишив. Наразі його особу встановлено – це 23-річний мешканець Кортеліс. Нині поліцейські з’ясовують, де перебуває чоловік. Відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів