Поділитись:

Десять років без «прав» і 51 тисяча штрафу: мотоцикліста покарали за «п'яну» ДТП у Луцьку

П'ятниця, 04 лютого 2022, 16:43
Десять років без «прав» і 51 тисяча штрафу: мотоцикліста покарали за «п'яну» ДТП у Луцьку

У Луцьку суд позбавив на 10 років водійського посвідчення та оштрафував на 51 тис. грн мотоцикліста, який спричинив аварію.

Про це пише ZAXID.NET.

ДТП сталася 23 листопада близько 13:30 на проспекті Соборності у Луцьку. Водій мотоцикла SYM Orbit II 150, рухаючись на швидкості, зіткнувся з автомобілем Mercedes Benz, який зупинився попереду. Внаслідок аварії обидва транспортні засоби отримали механічні ушкодження.

За інформацією поліції, мотоцикліст мав ознаки алкогольного сп'яніння, проте проходити тест на драгері він відмовився в присутності двох свідків.

На судове засідання чоловік не з'явився та ніяких клопотань не подавав, тож справу розглядали без нього.

Суддя дійшов до висновку, що вина водія підтверджується. Його визнали винним у порушенні двох статей КУпАП: ст. 130 (керування у стані сп'яніння) та ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспорту) і призначили 51 тис. грн штрафу. Крім того, його позбавили права керувати всіма видами транспорту протягом 10 років.

До слова, згідно з інформацією в базі даних поліції, мотоцикл ні на кого не зареєстрований та не має номерного знаку. Через це суд не зміг накласти на чоловіка стягнення у вигляді конфіскації мотоцикла, оскільки, за документами, він йому не належить

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів