Поділитись:

Волинянина, який палицею поламав ребра знайомому, відправили у тюрму

Понеділок, 14 лютого 2022, 18:08
Волинянина, який палицею поламав ребра знайомому, відправили у тюрму

Чоловіка, який із палицею накинувся на свого кривдника і поламав тому ребра, запроторили за ґрати.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд Волинської області 8 лютого.

Як вбачається із вироку, конфлікт став у Ковелі 9 вересня 2020 року близько 18:20.

За словами обвинуваченого, він випив біля пляшки спиртного, після чого співмешканка повідомила йому, що до нього «на розбірки» їде чоловік її сестри та ще троє осіб. Коли ж вони приїхали, конфлікт вдалося залагодити й вони попросили провести їх до машини, які лишили неподалік від будинку. Він, на всякий випадок, взяв із собою «монтировку». По дорозі чоловік сестри співмешканки обвинуваченого запропонував викинути «монтировку», оскільки конфлікт вичерпаний. Та після того, як він це зробив, той штовхнув його. Тоді обвинувачений впав у кущі, звідки взяв палицю і почав бити свого кривдника.

Сам потерпілий розповів дещо іншу версію. За його словами, ніхто обвинуваченого не просив їх проводжати. Він йшов за ними з «монтировкою» у руках, а на зауваження зреагував грубо. Внаслідок шарпанини впав, а, підвившись, взяв палку і почав нею бити потерпілого. Внаслідок ударів той отримав три зламані ребра зі зміщенням. Ці ушкодження відносяться до тяжких тілесних.

Не дивлячись на визнання своє вини й щире каяття, а також на те, що потерпілий прийняв вибачення обвинуваченого, суд вирішив, що його виправлення без позбавлення волі не можливе та присудив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Окрім того, чоловікові доведеться ще 6 місяців «відсидіти» за попередній злочин. Тож загалом він проведе за ґратами 5 років і 6 місяців.

Нагадаємо, що уродженець Ківерців отримав покарання за те, що прийшов додому до колишньої дружини, не дивлячись на заборону суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів