Поділитись:

За "п'яне" кермування і пропозицію хабара лучанина оштрафували на 20 тисяч

Середа, 02 листопада 2016, 15:49
За «п'яне» кермування і пропозицію хабара лучанина оштрафували на 20 тисяч

Лучанин заплатить більше 20 тисяч гривень штрафу за керування у стані алкогольного сп'яніння і спробу дати хабар патрульним.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбуці.

Близько 22:00 години 31 липня патрульні затримали водія Subaru, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Його виявили на перехресті вулиць Львівська – Потебні. Авто було припарковане із порушеннями біля пішохідного переходу.

Водій відмовився пред'являти документи, а також намагався дати інспекторам 100 доларів, аби уникнути покарання. Але щодо інциденту розпочалось слідство.

11 серпня суд постановив сплатити штраф водієві в розмірі 10 200 гривень, цією ж постановою його позбавили права керування на 1 рік.

У вересні під час досудового розслідування чоловік визнав свою провину щодо намагання дати хабар та повністю погодився на співпрацю з прокуратурою, зобов'язавшись сплатити відповідний штраф. Тож 20 жовтня суд виніс постанову про притягнення обвинуваченого до відповідальності за спробу дати хабар, згідно з якою чоловік має сплатити ще один штраф у розмірі 10 030 гривень.

Грошові кошти, пропоновані ним патрульним, конфісковані в дохід держави.

Надрукувати
мітки:
коментарів