Поділитись:

«Я такий радий, що звідсіля зміг замовити 25 роз», – уривки з повідомлень українських воїнів

Четвер, 24 березня 2022, 21:24
«Я такий радий, що звідсіля зміг замовити 25 роз», – уривки з повідомлень українських воїнів

Неодноразово СБУ перехоплювало розмови російських окупантів.

Волинський волонтер Василь Нагорний на своїй сторінці у фейсбук опублікував уривки з повідомлень ЗСУ.

«Про подвиги бійці самі розкажуть після війни. Хоча все, що вони роблять,  суцільний подвиг, героїзм і самопожертва. Я ж хочу поділитися тим, що ідентифікує їх, як Українців, і відрізняє від оркських вбивць, злодюг, ґвалтівників. Всі не раз чули перехоплені нашими службами розмови рашистів, порівняйте з кількома уривками повідомлень, які шлють мені чи рідним наші воїни. Відчуйте різницю, чим наші тішаться і за що переживають! (і почуття гумору теж хлопці не втрачають)», – написав він у повідомленні.
«Я такий радий, що звідсіля зміг замовити 25 роз і їх доставили моїй дівчині на День народження… вона в мене гарна, мила , ніжна. Хочу сім’ю, діток ...».
« Пацю забийте, ковбас наробіть, сала накоптіть, вернусь після війни з побратимами... в декого немає тепер поки дому, готуйте й кімнати»
« Зайшли в село… мене якась незнайома жінка мало не вбила… Запросила до себе і заставляла з’їсти всі вареники, що наварила. А я ж не можу стільки їсти, я ж худий не від голоду, а статура така... але і образити добру людину не можу, сидів якось впихав їх в себе, щоб доїсти, з острахом дивився, чи вона ще не накладатиме...»
«По татові скоро рік як помер, запитай в майстра чи готовий вже пам’ятник, там все проплачено,то я попрошу волонтерів наших, щоб встановили на могилі- хай все буде по-людськи»
«Якось мені зараз легше як в 2014 році… Я так само боюся загинути, так само лякаюсь обстрілу, але відчуваю, що цього разу за мною ціла держава й народ, і кримінальних справ, як тоді точно ніхто не ліпитиме мені... ну і командири змінились - перед боєм не зникають...»
«Який нафіг наступ на вас – садіть картоплю, я з хлопцями прикрию і все порішаю...»
«Запам’ятай котику, я вернусь по-лю-бе, живим і здоровим… а як ти будеш плакати в телефон і лякати дітей своїми слізьми, то скажу мамі своїй хай до тебе переїде і вспокоює... ти знаєш, то страшніш, як війна)))..."
«Не знаю коли воно все закінчиться, але ми переможемо! І не тільки тому, що ми захищаємо рідну землю, і з нами правда і Бог… Відчуття наближення свободи тут, на війні, перевершує все - біль, страх перед ворогом і жаль до себе. Чи не вперше я цією свободою, свободою вільних сильних українців не можу надихатися. Я з гордістю дивлюсь на побратимів і бачу вільних людей. Я п’янію від того відчуття, з ним прокидаюсь, з ним іду в бій… Сподіваюсь після перемоги всі відчують теж саме!»
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
22 квітня 2024
18 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024
09 квітня 2024
08 квітня 2024
11:49