Поділитись:

Очільниця одного з управлінь Луцькради пішла з посади

Субота, 02 квітня 2022, 12:11
Очільниця одного з управлінь Луцькради пішла з посади

Очільниця управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Вікторія Гомонець залишила посаду.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Виклики, ризики і багато успішних проєктів, міжнародні проєкти, нові непопулярні організаційні рішення і дуже хороша УМСПД-шна команда – наше управління міжнародного співробітництва – це любов назавжди-назавжди.

Завдяки нам за грантові кошти на вулицях стало світліше, дороги стали кращими, подорожі громадським транспортом стали цифровізованими, зупинки стали розумними, в місті пробували сортувати сміття, збережено від руйнування і реставровано грандіозну пам‘ятку – вежу Чорторийських і частину луцьких підземель, приїхало багато корисної гуманітарної допомоги та ще багато іншого. Є багато важливих міжлюдських контактів і справжньої міжнародної дружби. Ну що ж… наразі в мене завершився життєвий проєкт "міська рада" і почався інший", – написала Вікторія Гомонець. 

Вона додала, що "настав просто момент вийти з зони комфорту та з поступово пригнічуючої бюрократії". 

Вікторія Гомонець залишається в Луцьку і працюватиме над новим проєктом. 

"Мій новий проект зовсім не схожий на попередні, він "з нуля", не побігла я на все готове блискуче. Але в цьому виклик і свій шарм. Я в Україні, в Луцьку і в новому гуманітарному проєкті буду робити все разом з органами влади, благодійними фондами і ГО, щоб в місті стало ще комфортніше у військовий час, щоб лучани і переміщені особи отримували ще більше якісних послуг аж до перемоги над ворогом", – розповіла вона. 

Чиновниця подякувала усім колегам за спільну роботу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024