Поділитись:

Кількість п'яних водіїв у Луцьку зросла: чи забирають у них автомобілі

Середа, 13 квітня 2022, 08:35
Кількість п'яних водіїв у Луцьку зросла: чи забирають у них автомобілі

У Луцьку в період воєнного стану збільшилася кількість водіїв, які сідають за кермо в стані алкогольного сп'яніння.

Про це розповіла речниця патрульних Волині Валентина Мельник. Зокрема, у період з 24 лютого по 12 квітня в місті зафіксували 77 нетверезих водіїв, – інформує Суспільне.

Частина п'яних водіїв також порушує комендантський час. Лише за ніч на 12 квітня поліцейські виявили в Луцьку чотирьох водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. За кермом одного з автомобілів, який зупинили, був священник.

Ситуацію телефоном прокоментував голова інформ-відділу Володимир-Волинської єпархії ПЦУ протоієрей Василь Мельничук.

"Він запевнив архієрея про те, що він не був у стані алкогольного сп'яніння. Але суд має розібратися в тій ситуації. Якщо це мало місце, тоді правлячий архієрей Владика Матфей буде приймати певні рішення", – розповів представник єпархії.

Процедура вилучення авто на потреби ЗСУ

До нічних чергувань до патрульних долучаються також волонтери, – каже юрист Артур Мартиросян. З його слів, вилучають на потреби ЗСУ не всі машини, лише ті, які потрібні військовим.

"Всі, які військовим потрібні, – вони мають право, з дотриманням певної процедури, яка залежить, чи ведуть у нас в області бойові дії, бо там, де є – процедура максимально проста, де ні – треба акт, оцінка й так далі", – каже юрист.

Додає: вилучення авто відбувається на оплатній основі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів